Dienstenoverzicht

wij zijn steegman

Missie

Steegman Elektrotechniek ambieert een voor de klant optimaal rendement door een betrouwbare, veilige, doelmatige en storingvrije werking van de technische installaties. Hierbij streven wij naar continuïteit in de samenwerking en partnerschap met de klant.

Steegman Elektrotechniek BV is een middelgroot landelijk opererend elektrotechnisch installatiebedrijf dat onderdeel uitmaakt van de Steegman Groep. Het bedrijf wordt al sinds jaar en dag betrokken bij grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteitsmarkt, waaronder verzorgingshuizen, kantoorpanden, hotels en musea.

Het elektrotechnisch installatiebedrijf ontwerpt, realiseert en onderhoudt kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische, data- en beveiligingsinstallaties. Veiligheid, gezondheid, efficiëntie en milieubewustzijn staan bij dit bedrijf centraal.

Daarnaast heeft Steegman een speciaal lichtregelsysteem ontwikkeld: het EVRplus-systeem. Dit is een hoogwaardig flexibel en energiebesparend lichtregelsysteem dat zelfs een energiebesparing kan opleveren van maar liefst 40% per jaar.

Historie

Steegman Elektrotechniek is een familiebedrijf met een maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Vlak voor de Tweede Wereldoorlog startte grootvader Steegman zijn eigen elektrotechnisch installatiebedrijf. Dat lijkt een opmerkelijk moment, maar in die tijd van grote werkloosheid was de stap naar een eigen bedrijf in feite een heel logische.

De elektrotechnische branche heeft de familie geen windeieren gelegd. Anno 2023 is het Haagse Steegman Elektrotechniek uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met bijna 100 medewerkers.

Roos en Doorn B.V.: Veelzijdig, Betrouwbaar, Deskundig.

Roos en Doorn Electra B.V. is een gevestigde naam in elektrotechnisch Nederland en zelfs ver daarbuiten. Relaties met onze opdrachtgevers zijn duurzaam en gaan niet zelden decennia terug. Dat is niet zo vreemd, want kiezen voor Roos en Doorn is kiezen voor zekerheid, deskundigheid en totaaloplossingen.

Bezoek de website

halitech-ece: VERLICHTING, BEWEGINGSDETECTIE EN SCHAKELTECHNIEK

Lees meer

Werken bij Steegman

Kijk hier voor een overzicht van vacatures en leuke verhalen van onze collega’s.

Vacatures