OVER STEEGMAN ELEKTROTECHNIEK

Installatietechniek op het hoogste niveau

Steegman Elektrotechniek BV is een middelgroot landelijk opererend elektrotechnisch installatiebedrijf dat onderdeel uitmaakt van de Steegman Groep. Het bedrijf wordt al sinds jaar en dag betrokken bij grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteitsmarkt, waaronder verzorgingshuizen, kantoorpanden, hotels en musea. Het elektrotechnisch installatiebedrijf ontwerpt, realiseert en onderhoudt kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische data-, telecommunicatie en beveiligingsinstallaties. Veiligheid, gezondheid, efficiëntie en milieubewustzijn staan bij dit bedrijf centraal. Daarnaast heeft Steegman een speciaal lichtregelsysteem ontwikkeld: het EVRplus-systeem. Dit is een hoogwaardig flexibel en energiebesparend lichtregelsysteem dat zelfs een energiebesparing kan opleveren van maar liefst 40% per jaar.

Historie

Steegman Elektrotechniek is een familiebedrijf met een maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Vlak voor de Tweede Wereldoorlog startte grootvader Steegman zijn eigen elektrotechnisch installatiebedrijf. Dat lijkt een opmerkelijk moment, maar in die tijd van grote werkloosheid was de stap naar een eigen bedrijf in feite een heel logische. De elektrotechnische branche heeft de familie geen windeieren gelegd. Anno 2018 is het Haagse Steegman Elektrotechniek uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met bijna 130 medewerkers.

Missie

Steegman Elektrotechniek ambieert een voor de klant optimaal rendement door een betrouwbare, veilige, doelmatige en storingvrije werking van de technische installaties. Hierbij streven wij naar continuïteit in de samenwerking en partnerschap met de klant.

Bedrijfsfilm

Contact

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Vul hier uw zoekopdracht in en druk op Enter