INSPECTIE & EVK KEURINGEN

Steegman Elektrotechniek BV. Heeft de deskundigheid voor het uitvoeren van inspecties en onderhoud volgens de NEN 3140, bij ons kunt u terecht voor keuring, inspectie en onderhoud van uw elektrische installatie.

Preventief

Particulieren en bedrijven willen graag een veilige werkvloer hiervoor dient de elektrische installatie regelmatig te worden onderhouden en gecontroleerd door een specialist. Steegman controleert als deskundige op het gebied van NEN 3140 uw laagspanningsinstallatie. Aan de hand van een checklist en door middel van meten en beproeving wordt uw installatie gecontroleerd op gebreken en behoeden u met deze inspectie voor onveilig situaties of calamiteiten. Om een veilige situatie te garanderen is regelmatig onderhoud en periodieke keuring noodzakelijk en bovendien verplicht.

Voorkomen is beter dan genezen

Als bedrijf en particulier stelt u hoge eisen aan de veiligheid binnen uw bedrijf. Om onnodige kosten te voorkomen is het aan te raden om naast de verplichte jaarlijkse inspectie volgens de NEN 3140 norm ook regelmatig preventief onderhoud of een thermografische inspectie uitvoeren. Steegman kan dit voor u uitvoeren en heeft hiervoor de juiste inspecteurs in dienst.

Informatie

Steegman wil u graag behulpzaam zijn en uw vragen over de verschillende onderwerpen beantwoorden en persoonlijk toelichten. Wilt u informatie of een oriëntatiegesprek aanvragen, vul dan ons contactformulier in. Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u de aangevraagde informatie toe of nemen contact met u op voor een oriëntatiegesprek.

Contact

Niet leesbaar? Verander de tekst captcha txt

Vul hier uw zoekopdracht in en druk op Enter